Magyar (Hungarian)
 

 

 

 Dr. Landa gyógynövényes szájvíz

Tanácsadás

 

Ide írjon, ha kérdése van Dr. Landához....

 

Tanácsadás

 
Küld

 

Kérdések - válaszok

 

 

Kérdés: Jó napot, meg szeretném kérdezni, hogy a Dr. Landa gyógynövényes szájvíz használata befolyásolhatja-e - csökkentheti-e - a Cilest fogamzásgátló hatékonyágát? K. Renáta

 

Válasz: A gyógynövényes szájvíz semmilyen formában nem befolyásolja a Cilest fogamzásgátló hatékonyságát. Ez egy kozmetikai készítmény, amelyet csak külsőleg használunk. Nem kell aggódnia.

 

 

Kérdés: Jó napot. rendeltem az Önök szájvizéből. Azt szeretném kérdezni, milyen módszerrel lehet megállapítani a propolisz allergiát? Köszönöm, László.

 

Válasz: A propolisz allergiát az allergológus tudja biztosan megállapítani vagy kizárni a megfelelő tesztek segítségével. A másik lehetőség csak tájékoztató jellegű. A II. számú szájvízzel, amely a propoliszt tartalmazza, enyhén kenje be a csukló vagy az alkar felületét és várjon legalább 30 percet. Ha a bekent bőrfelületen valamilyen reakció alakul ki, például viszketés vagy bevörösödés, akkor nagy valószínűséggel allergiás a propoliszra, de a végső választ csak az allergológus mondhatja ki.

 

 

Kérdés: Jó napot, az ínyproblémákról szeretnék kérdezni. Gyakran van fogínygyulladásom és néha olyan hólyagszerű kis valamik keletkeznek az ínyemen. Néha, fogmosás közben vérzik az ínyem. Ez jelentheti azt, hgoy paradentózisom van? Hazsnálható az Önök Dr. Landa szájvíze a problémáim megoldásához? Köszönöm. P Katalin

 

Válasz: Az Ön által megadott tünetek alapján a legnagyobb valószínűséggel Ön fogínygyulladásban szenved, ami elhanyagolt állapotban parodontózissá fejlődhet tovább. Abban az esetben, ha Ön gyógynövényes szájvíz rendszeres használatát. Krónikussá váló fogínygyulladás esetén a szájvíz kombinálható antibiotikumok szedésével is, mivel a gyógynövényes szájvíz növeli ezek hatékonyságát is.

 

 

Kérdés: Tisztelt doktor úr! Úgy egy hete vettem észre, hogy enyhén vérzik az ínyem. Bevallom, rettegek a fogorvosoktól, úgyhogy vettem szájvizet és elkezdtem a kezelést. Ma úgy tűnt, mintha genny szivárogna a fogínyem alól, amikor megnyomom, de nem vagyok benne biztos, mert közvetlenül étkezés után volt. Egyelőre nem mozognak a fogaim. Van esélyem a gyógyulásra, ha az Önök szájvizét használom és nem megyek el a fogorvoshoz? Köszönöm a választ. P. Miklós

 

Válasz: Szükséges lesz elmennie egy fogorvoshoz, mert pontos diagnózist kell felállítani. Az orvosnak meg kell állapítania, hogy valóban fogínygyulladásról van-e szó, és az milyen stáduimban van. Ezen felül ki kell zárni a gógynövényekkel és a propolisszal szembeni allergiát. A Dr. Landa gyógynövényes szájvíz természetesen segít Önnek az fogínygyulladás kezelésében.

 

 

Kérdés: Jó napot, doktor úr! 18 éves vagyok és az a gyanúm, hogy paradentózisom van. Az ínyem dagadt és erősen vérzik. Kérem segítsen, megmenthetőek még a fogaim? Nem tudom elképzelni, hogy ilyen fiatalon protézist kell majd hordanom! Köszönöm a daegítséget. Üdvözlettel: Sz. Attlia

 

Válasz: Először is sűrgősen keresse fel a fogorvosát, hogy biztos diagnózist állítson fel. Amennyiben a fogorvos is megerősíti a gyanúját, a fogai megmenthetőek a Dr. Landa szájvíz szakszerű használatával.

 

 

Kérdés: Tisztelt doktor úr! Azt szeretném kérdezni, hogy a szájvizet biztonsággal használhatom-e a terhesség ideje alatt is? Köszönöm, N. Anna

 

Válasz: A Dr. Landa gyógynövényes szájvíz a terhesség alatt is használható. Az egyetlen kizáró ok a propolisszal vagy a gyógynövényekkel szembeni allergia. A szájvizet kezdetben higítva használja, mivel alkoholt tartalmaz.

 

 

Kérdés: Tisztelt Doktor Úr! A szájvize használatától enyhén elszíneződtek a fogaim. Meg szeretném kérdezni, hogy ez maradandó-e, vagy el tudom valamilyen módszerrel távolítani az elszíneződést? Köszönöm, B. Ferenc

 

Válasz: A fogak elszíneződsée a Dr. Landa gyógynövényes szájvíz használata esetén átmeneti jellegű. A gyógynövénykivonatban lévő természetes színezékek okozzák. Fegfehérítő tartalmú fogkrém használatával az elszíneződés eltávolítható. Kapható már speciális fogfehérítő por is, valamint az is alkalmazható, ha a fogkefe fejét enyén megszórja étkezési sóval.

 

 

Kérdés: Kétgyermekes anya vagyok, a kisebbet még szoptatom. A szoptatás ideje alatt használhatom a szájvizet? N. Andrea

 

Válasz: A Dr. Landa gyógynövényes szájvíz semmilyen hatással sincs a szoptatásra. Ki kell ugyanakkor zárni a propolisz és gyógynövény allergiát. Mivel a szájvizet nem szabad lenyelni, nem befolyásolja a szoptatást.

 

 

Kérdés: Jó napot, szeretném megkérdezni, hogy a gyógynövényes szájvíz leszedi-e a már kialakult fogkövet is, vagy azt mechanikus úton kell eltávolíttatni, hogy a kezelés utána hatékony legyen? Köszönöm, Tamás.

 

Válasz: A szájvíz a már kialakult fogkövet nem távolítja el. Azt fogorvossal kell leszedetni. A gyógynövényes szájvíz a további fogkő kialakulását akadályozza meg.

 

 

Kérdés: Jó napot, doktor úr! Kérem engedje meg, hogy köszönetet mondjak. Három hete használtam a szájvizét, és megszűnt végre az állndó fájdalmam, visszahúzódik az ínygyulladásom és csökken a fogaim mozgása. Nem tudom viszont, hogy a szájvíz csak a gyógyításhoz használható-e, vagy a problémáim elmúltával a szokásos napi szájhigiéniához is? Köszönöm. K. Mónika

 

Válasz: Nagyon örülök, hogy a szájvíz segített a problémáin. A gyógynövényes szájvíz természetesen a szájüreg napi higiéniához is használható. Ebben az esetben nagyon jól működik, mint megelőző készítmény. Ha megelőzésre használja, az ideális gyokriság heti 2 vagy 3 alkalom.

 

 

Kérdés: Jó napot kívánok. Az a problémám, hogy furcsa fehér foltok alakulnak ki a fogaimon és az utóbbi években egyre több a szuvas fogam, de mindig a fognyakakaon keletkeznek a lyukak. Már több fajta fogkrémet és szájvizet is kipróbűltam, de egyik sem használt. A fogorvosom azt mondta, hogy nem tud segíteni, mert gyenge a fogzománcom. S. Petra

 

Válasz: A klienseink tapasztalatai szerint a Dr. Landa gyógynövényes szájvíz használata csökkenti a fogkőlerakódást (azok a furcsa fehér-sárga foltok) és a fogszuvasodást. Ez annak köszönhető, hogy a szájvíz rendszeres használata megváltoztatja a bakteriális lerakódásokat a szájüregben. Ha megváltozik a szájüregben a baktérium lerakódás, reális esélye van, hogy javul a fogzománc állapota is.Dr. Landa gyógynövényes szájvíz (koncentrátum)

 

Dr. Landa gyógynövényes szájvíz (koncentrátum)

Parodontózis ellen

Önök írták

2020.06.22

Dr. Landa szájvízről

 Tisztelt Dr. Landa!

Természetesen, a Covid-19 vírus időszak kellős közepén gyulladt be az ínyem. Megvettem ezt a Dr. Landa szájvízet, mert a leírás alapján úgy gondoltam, ez jó lehet nekem. Már eltelt két hónap és a gyulladás úgy néz ki, hogy teljesen megszünt. Nem volt olcsó, de legalább használt. Végül emiatt már nem megyek idő elött a fogorvosomhoz.

Tisztlelettel:

Gajzágó Béla

Budapest

2020.01.21

szájzuhany elégedettség

 Kedves Dr. Landa!

Köszönöm a gyors szállítást. A Sowash szájzuhanyt egyszerűen fel tudtam szerelni a vízcsapra, ahogy mondták. Tökéletesen működik, rendelni fogunk pótfejeket is, mert ezt magamnak vettem, de a család többi tagja is rákapott. 

Üdvözlettel:

Zsebe Gáborné (Körmend)

 

2019.02.12

Vásárlói levél

 Tisztelt Dr. Landa! 

Ezúton is szeretném megköszönni a rendelésem gyors kiszállítását és a telefonon kapott szívélyes tanácsokat. A szájvizet már több mint két hete használom, ahogy javasolta napi három alkalommal. Az elején egy kicsit csípet, erősnek tartottam, de mostanra már egész kellemesnek tűnik. A lényeg, hogy úgy érzem, a meglazult fogaim mintha stabilabban állnának a helyükön. A duzzadt, piros ínyem is halványodik. 

Üdvözlettel:

Gesztesi Borbála Tárnokról

 


 

Hírlevél regisztráció

Hírlevél regisztráció

Kapcsolat

Levélküldés

Hírlevelet kérek

Ha szeretne tájékoztatást kapni híreinkről, akcióinkról,

kérjük adja meg e-mail címét.

Elküld

Fontos információk

Webtérkép