Magyar (Hungarian)
 

 

 

 Dr. Landa gyógynövényes szájvíz

2019.02.06   |   Hírek

SoWash szájzuhany, maximálisan jó ár/érték arány

 A rossz lehellet oka lehet számos szájüregi, fog-, ínypanasz és betegség. A fogközökben maradt ételmaradék, lerakódás, lepedék, ínygyulladáshoz, sorvadáshoz, fogszúvasodáshoz vezetnek. A többszöri és alapos fogmosás sem jelent tökéletes megoldást ezek eltávolítására. 

A SoWash termékcsalád tagjai ebben nyújtanak hathatós segítséget. 

A szájápolásban innovatív, könnyen használható SoWash mechanikus rendszer a víznyomást használja a fogak tisztítására. A vízsugár biztosítja a mély fogköztisztítást, az ínyvonal alatti lepedék eltávolítását és az íny öblítését, illetve masszázsát. 

A SoWash Hydro-Jet szájzuhany erősebb víznyomás mellett is használható, mivel a biztonsági szelep a többlet víznyomást a mosdókagylóba engedi. 

A SoWash termékek rendszeres használata a friss és természetes száj élményét nyújtja, alkalmazásuk hozzájárul a szájhigiéniánkhoz. 


E-shopDr. Landa gyógynövényes szájvíz (koncentrátum)

 

Dr. Landa gyógynövényes szájvíz (koncentrátum)

Parodontózis ellen

Önök írták

2020.06.22

Dr. Landa szájvízről

 Tisztelt Dr. Landa!

Természetesen, a Covid-19 vírus időszak kellős közepén gyulladt be az ínyem. Megvettem ezt a Dr. Landa szájvízet, mert a leírás alapján úgy gondoltam, ez jó lehet nekem. Már eltelt két hónap és a gyulladás úgy néz ki, hogy teljesen megszünt. Nem volt olcsó, de legalább használt. Végül emiatt már nem megyek idő elött a fogorvosomhoz.

Tisztlelettel:

Gajzágó Béla

Budapest

2020.01.21

szájzuhany elégedettség

 Kedves Dr. Landa!

Köszönöm a gyors szállítást. A Sowash szájzuhanyt egyszerűen fel tudtam szerelni a vízcsapra, ahogy mondták. Tökéletesen működik, rendelni fogunk pótfejeket is, mert ezt magamnak vettem, de a család többi tagja is rákapott. 

Üdvözlettel:

Zsebe Gáborné (Körmend)

 

2019.02.12

Vásárlói levél

 Tisztelt Dr. Landa! 

Ezúton is szeretném megköszönni a rendelésem gyors kiszállítását és a telefonon kapott szívélyes tanácsokat. A szájvizet már több mint két hete használom, ahogy javasolta napi három alkalommal. Az elején egy kicsit csípet, erősnek tartottam, de mostanra már egész kellemesnek tűnik. A lényeg, hogy úgy érzem, a meglazult fogaim mintha stabilabban állnának a helyükön. A duzzadt, piros ínyem is halványodik. 

Üdvözlettel:

Gesztesi Borbála Tárnokról

 


 

Hírlevél regisztráció

Hírlevél regisztráció

Kapcsolat

Levélküldés

Hírlevelet kérek

Ha szeretne tájékoztatást kapni híreinkről, akcióinkról,

kérjük adja meg e-mail címét.

Elküld

Fontos információk

Webtérkép