Magyar (Hungarian)
 

 

 

 Dr. Landa gyógynövényes szájvíz

2009.10.22   |   Önök írták

Ez egy kis csoda...

A problémáim úgy öt évvel ezelőtt kezdődtek, elkezdett vérezni az ínyem. Különböző szájvizek használatával próbálkoztam, de ezek csak hosszabb-rövidebb ideig csökkentették a tüneteket. Aztán az ínyvérzés mellé megjelentek a gyulladások, fájdalom, "beindult" nálam a paradentózis. A fogorvosom először a bölcsességfogaimat húzta ki, majd a 7. rágók is sorra kerültek. Azt mondta, hogy pár év alatt valószínűleg az öszes fogamat el fogom veszíteni, és ez a kijelentése nem hagyott nyugodni. Az utolsó kezelésénél és az újabb fogamkihúzásánál elkeseredésemben már nem tudtam megszólalni. Ahogy hazaértem a fogászatról elkezdtem kutatni az interneten, hátha van valami gyógymód a problémámra. Itt találtam meg a Dr. Landa gyógynövényes szájvizet és megfogott, amit erről a készítmányről olvastam. Úgy döntöttem, kipróbálom annak ellenére, hogy elég magas az ára - de hiszen a múltban már sokkal többet költöttem különböző kezelésekre és készítményekre, és egyelőre sorra húzták ki a fogaim. Naponta párszor használtam, és idővel a fájdalom, a gyulladás és az ínyvérzés megszűnt. Végül úgy fél év múlva még a két fogam mozgása is megszűnt, amelyek miatt a legjobban aggódtam. Az ínyproblémáimnak vége szakadt. Ez egy kis csoda, ez a megfelelő kifejezés számomra. Mostmár a Dr. Landa szájvizet majdnem másfél éve használom, az ínyem szép és egészséges, amit az a fogorvosom is megdícsér a rendszeres kontroll vizsgálatokon, aki egy éve még azt mondta, hogy semmilyen "vizecske" nem fog segíteni. Az egyetlen bánatom a történetemben, hogy nem találtam meg ezt a szájvizet előbb. Akkor még teljes lenne a fogsorom. Jelenleg a szájvizet csak megelőzési céllal haszálom, és nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki hasonló problémákkal küzd.

 


Szabó Julius, České BudějoviceDr. Landa gyógynövényes szájvíz (koncentrátum)

 

Dr. Landa gyógynövényes szájvíz (koncentrátum)

Parodontózis ellen

Önök írták

2020.06.22

Dr. Landa szájvízről

 Tisztelt Dr. Landa!

Természetesen, a Covid-19 vírus időszak kellős közepén gyulladt be az ínyem. Megvettem ezt a Dr. Landa szájvízet, mert a leírás alapján úgy gondoltam, ez jó lehet nekem. Már eltelt két hónap és a gyulladás úgy néz ki, hogy teljesen megszünt. Nem volt olcsó, de legalább használt. Végül emiatt már nem megyek idő elött a fogorvosomhoz.

Tisztlelettel:

Gajzágó Béla

Budapest

2020.01.21

szájzuhany elégedettség

 Kedves Dr. Landa!

Köszönöm a gyors szállítást. A Sowash szájzuhanyt egyszerűen fel tudtam szerelni a vízcsapra, ahogy mondták. Tökéletesen működik, rendelni fogunk pótfejeket is, mert ezt magamnak vettem, de a család többi tagja is rákapott. 

Üdvözlettel:

Zsebe Gáborné (Körmend)

 

2019.02.12

Vásárlói levél

 Tisztelt Dr. Landa! 

Ezúton is szeretném megköszönni a rendelésem gyors kiszállítását és a telefonon kapott szívélyes tanácsokat. A szájvizet már több mint két hete használom, ahogy javasolta napi három alkalommal. Az elején egy kicsit csípet, erősnek tartottam, de mostanra már egész kellemesnek tűnik. A lényeg, hogy úgy érzem, a meglazult fogaim mintha stabilabban állnának a helyükön. A duzzadt, piros ínyem is halványodik. 

Üdvözlettel:

Gesztesi Borbála Tárnokról

 


 

Hírlevél regisztráció

Hírlevél regisztráció

Kapcsolat

Levélküldés

Hírlevelet kérek

Ha szeretne tájékoztatást kapni híreinkről, akcióinkról,

kérjük adja meg e-mail címét.

Elküld

Fontos információk

Webtérkép