Magyar (Hungarian)
 

 

 

 Dr. Landa gyógynövényes szájvíz

2009.04.23   |   Önök írták

A szülés után egyre jobban romlottak a fogaim!

Jó napot kívánok! Már jó néhány éve szenvedek a krónikius paradentózistól - szabad fognyakak, ismétlődő fogínygyulladás, néha ínytályogok. Néhány hónappal ezelőptt az állapotom jelentősen romlott, főleg a fognyakak érzékenysége és enyhén elkezdtek mozogni a fogaim, ami problémákat okozott az étkezések során, kerülni kezdtem bizonyos ételfajtákat. Ehhez jön még, hogy a szülés után elkezdtek egyre jobban romlani a fogaim, túl vagyok egy fogbélgyulladáson (ami az talán a legerősebb fogfájással jár). A fogorvosom közölte velem, hogy a fogaim valószínűleg nem tartanak ki a nyugdíjig, és hogy számítsak a teljes protézisre. Teljesen elkeseredtem, kipróbáltam mindenféle szájhigiéniát, de semmilyen jelentős javulás nem állt be. Míg végül az interneten rátaláltam a Dr. landa gyógynövényes szájvízre, főleg a páciensek online beszámolói leptek meg. Úgy döntöttem, kipróbálom és most már néhány hónapja használom is, és meg vagyok vele elégedve. Sőt, már várom a fogmosásokat és a szájöblögetéseket, ami korábban pont fordítva volt. Ami javult: a fogak mozgása csökkent, a fogplakkok csökkentek, a fogínygyulladás csökkent, átlagos fehérító fogkrém használata mellett nem tapasztalom a fogak elszíneződését sem. Ajánlottam a szájvizet az ismerőseminek is, akik hasonló szájüregi problémákkal küzdenek. Nagyon elégedett vagyok és csak azt remélem, hogy továbbra is kapható lesz a termék és még sok olyan elégedett páciens találja meg, mint én. Nagyon köszönöm és még sok elégedett vevőt kívánok. MiriamDr. Landa gyógynövényes szájvíz (koncentrátum)

 

Dr. Landa gyógynövényes szájvíz (koncentrátum)

Parodontózis ellen

Önök írták

2020.06.22

Dr. Landa szájvízről

 Tisztelt Dr. Landa!

Természetesen, a Covid-19 vírus időszak kellős közepén gyulladt be az ínyem. Megvettem ezt a Dr. Landa szájvízet, mert a leírás alapján úgy gondoltam, ez jó lehet nekem. Már eltelt két hónap és a gyulladás úgy néz ki, hogy teljesen megszünt. Nem volt olcsó, de legalább használt. Végül emiatt már nem megyek idő elött a fogorvosomhoz.

Tisztlelettel:

Gajzágó Béla

Budapest

2020.01.21

szájzuhany elégedettség

 Kedves Dr. Landa!

Köszönöm a gyors szállítást. A Sowash szájzuhanyt egyszerűen fel tudtam szerelni a vízcsapra, ahogy mondták. Tökéletesen működik, rendelni fogunk pótfejeket is, mert ezt magamnak vettem, de a család többi tagja is rákapott. 

Üdvözlettel:

Zsebe Gáborné (Körmend)

 

2019.02.12

Vásárlói levél

 Tisztelt Dr. Landa! 

Ezúton is szeretném megköszönni a rendelésem gyors kiszállítását és a telefonon kapott szívélyes tanácsokat. A szájvizet már több mint két hete használom, ahogy javasolta napi három alkalommal. Az elején egy kicsit csípet, erősnek tartottam, de mostanra már egész kellemesnek tűnik. A lényeg, hogy úgy érzem, a meglazult fogaim mintha stabilabban állnának a helyükön. A duzzadt, piros ínyem is halványodik. 

Üdvözlettel:

Gesztesi Borbála Tárnokról

 


 

Hírlevél regisztráció

Hírlevél regisztráció

Kapcsolat

Levélküldés

Hírlevelet kérek

Ha szeretne tájékoztatást kapni híreinkről, akcióinkról,

kérjük adja meg e-mail címét.

Elküld

Fontos információk

Webtérkép