Magyar (Hungarian)
 

 

 

 Dr. Landa gyógynövényes szájvíz

Páciensek írták

 

"Sok éven keresztül szenvedtem a fogínyvérzéstől, annak ellenére, hogy az ínyemet és a fogaimat is a fogorvosok utasításai szerint kezeltem. Miközben az összes kapható szájvizet kipróbáltam, még a 3%-os hidrogénperoxiddal is próbáltam ecsetelni, de az "orvosilag kezelt" parodontózisom tovább romlott. Arra a kérdésemre, hogy mit tehetek még a fogaim megmentése érdekében, a fogorvosom megvonta a vállát és azt mondta, hogy a fogaimról megfelelően gondoskodom és egyek minél több vitamint, ez örökletes, ennél többet nem tehetek. A kimondott diagnózis mázsás súlyként nehezedett a vállamra, a folyamat folytatódott, de nem akartam feladni. És ahogy az nem csak a mesékben fordul elő, aki keres, az talál. A sors Dr. Landa elérhetőségét juttatta el hozzám. A kezdeti, kb. három hónapos intenzív használat után jelentős javulást figyeltem meg. Annyi év után ezu hihetetlennek tűnt. Körülbelül egy és negyed éve használom a szájvizet és a fogorvosom már nem beszélt az operációról. Hihetetlenül örülök és ma már tudom, hogy a megfelelő kezeléssel, törődéssel és a gyógynövények iránti tisztelettel a Dr. Landa gyógynövényes szájvíz formájában meg tudom állítani a parodontózist, meggyógyítani a fogamat, az ínyemet és a lelkemet is."

Formann J., Budapest X.

 

 

"50 éves vagyok, előrehaladott parodontózisom van. Már 15 éve használok intenzív kezeléseket. Úgy 16 éves korom óta vannak ínyproblémáim (fogínyvérzés, fogínygyulladás). A Dr. Landa gyógynövényes szájvizet az utóbbi 2-3 évben hasznlom naponta, reggel és este. Reggel gyógyteával higított szájvizet használok az öblögetéshez, este a higítatlan szájvízbe mártott fogközi kefével tisztítom a fogközöket, hogy a szájvíz minélközelebb juthasson az értinett területekhez, majd még öblögetek is a szájvízzel. A Dr. Landa  gyógynövényes szájvízre cseréltem a fogorvosom által ajánlott chlorhexidin tartalmú szájvizeket, amelyek egyáltalán nem segítettek. A Dr Landa szájvíz természetes készítmény, amely még tartós használat mellett is kíméletes a száj számára valóban szükséges mikroflórához, és könyörtelenül pusztítja azokat a baktériumokat, amelyek a fogínyvérzésért és a parodontális abscessusokért felelősek. Nem égeti le a nyálkahártyát, amivel a fogorvosom riogatott.  A  gyógynövényes szájvíz megszűntette az állandó fájdalmaimat és szenvedésemet. A szájhigienikusom meglepetésére most már akkor sem vérzik az ínyem, amikor konkrét kezelést végez. Az ínyem állapota jelentősen javult. Eltűntek a fájdalmas vörös csomók, a tályogok a múlté, sehol sem gennyedzik az ínyem és a színe vörösről normális rózsaszínre változott. Sajnos a Dr. Landa szájvizet későn találtam meg és valóban vannak genetikai összetevők is, így az implantétumokat nem tudom elkerülni. De még akkor is fontos lesz számomra a szájvíz rendszeres használata, hogy az impalntátumok körül se alakulhasson ki gyulladás."

Kovács Ilona, Budapest V.

 

 

"Már sok éve szenvedek a parodontózissal kapcsolatos problémáktól. Először ínyvérzéssel kezdődött, aztán elkezdtek meglazulni a fogaim, néhányat sajnos már ki is kellett húzni. Ráadásul a fogközökben fájdalmas, gennyes fogínygyulladás is megjelent. Az akkori orvosom szájhigiéniás termékeket javasolt, a fogkő rendszeres eltávolítását, de sajnos nem történt javulás. A gondolat, hogy a teljes fogsoromat elveszítem és protézist kell használnom, teljesen megijesztett. Aztán véletlenül hallottam egy doktornőről, aki a Dr. Landa szájvizet sikeresen használja a parodontózis gyógyításában. Az első látogatásnál elmondta, hgoy már több tucat pácienst kezelt ezzel a módszerrel, és rendkívüli javulsáokat ért el. Nem volt mit veszítenem, úgyhogy a jelentős szkepticizmusom ellenére is beleegyeztem, hogy 14 napig fogok öblögetni a gyógynövényes szájvízzel. Meg kell mondanom, hogy nagyon meglepődtem, milyen gyorsan javultak a tüneteim. A fogínyvérzés teljesen megszűnt, a fogaim elkezdtek újra stabilabban rögzülni. Ez felélesztette a reményt bennem, hogy a fogaim megmenthetők, és nem kell protézist használnom."

Lukácsné Mária, Debrecen

 

 

"Egy éve használom a Dr. Landa gyógynövényes szájvizet. A fogaim mozgása csökkent, még azokat is sikerült megmenteni, amelyeket a fogorvosom már ki akart húzni. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki a parodontózissal vagy fogínygyulladással küzd. Csak azt sajnálom, hogy támogatott receptre nem kapható. Mert ez igazi gyógyszer!"

Kovács Lászlóné, Székesfehérvár

 

 

Páciensek röntgenfelvételei

 

 Dr. Landa gyógynövényes szájvíz (koncentrátum)

 

Dr. Landa gyógynövényes szájvíz (koncentrátum)

Parodontózis ellen

Önök írták

2020.06.22

Dr. Landa szájvízről

 Tisztelt Dr. Landa!

Természetesen, a Covid-19 vírus időszak kellős közepén gyulladt be az ínyem. Megvettem ezt a Dr. Landa szájvízet, mert a leírás alapján úgy gondoltam, ez jó lehet nekem. Már eltelt két hónap és a gyulladás úgy néz ki, hogy teljesen megszünt. Nem volt olcsó, de legalább használt. Végül emiatt már nem megyek idő elött a fogorvosomhoz.

Tisztlelettel:

Gajzágó Béla

Budapest

2020.01.21

szájzuhany elégedettség

 Kedves Dr. Landa!

Köszönöm a gyors szállítást. A Sowash szájzuhanyt egyszerűen fel tudtam szerelni a vízcsapra, ahogy mondták. Tökéletesen működik, rendelni fogunk pótfejeket is, mert ezt magamnak vettem, de a család többi tagja is rákapott. 

Üdvözlettel:

Zsebe Gáborné (Körmend)

 

2019.02.12

Vásárlói levél

 Tisztelt Dr. Landa! 

Ezúton is szeretném megköszönni a rendelésem gyors kiszállítását és a telefonon kapott szívélyes tanácsokat. A szájvizet már több mint két hete használom, ahogy javasolta napi három alkalommal. Az elején egy kicsit csípet, erősnek tartottam, de mostanra már egész kellemesnek tűnik. A lényeg, hogy úgy érzem, a meglazult fogaim mintha stabilabban állnának a helyükön. A duzzadt, piros ínyem is halványodik. 

Üdvözlettel:

Gesztesi Borbála Tárnokról

 


 

Hírlevél regisztráció

Hírlevél regisztráció

Kapcsolat

Levélküldés

Hírlevelet kérek

Ha szeretne tájékoztatást kapni híreinkről, akcióinkról,

kérjük adja meg e-mail címét.

Elküld

Fontos információk

Webtérkép