Magyar (Hungarian)Český (Czech)
 

 

 

 Dr. Landa gyógynövényes szájvíz

2009.10.22   |   Önök írták

Ez egy kis csoda...

A problémáim úgy öt évvel ezelőtt kezdődtek, elkezdett vérezni az ínyem. Különböző szájvizek használatával próbálkoztam, de ezek csak hosszabb-rövidebb ideig csökkentették a tüneteket. Aztán az ínyvérzés mellé megjelentek a gyulladások, fájdalom, "beindult" nálam a paradentózis. A fogorvosom először a bölcsességfogaimat húzta ki, majd a 7. rágók is sorra kerültek. Azt mondta, hogy pár év alatt valószínűleg az öszes fogamat el fogom veszíteni, és ez a kijelentése nem hagyott nyugodni. Az utolsó kezelésénél és az újabb fogamkihúzásánál elkeseredésemben már nem tudtam megszólalni. Ahogy hazaértem a fogászatról elkezdtem kutatni az interneten, hátha van valami gyógymód a problémámra. Itt találtam meg a Dr. Landa gyógynövényes szájvizet és megfogott, amit erről a készítmányről olvastam. Úgy döntöttem, kipróbálom annak ellenére, hogy elég magas az ára - de hiszen a múltban már sokkal többet költöttem különböző kezelésekre és készítményekre, és egyelőre sorra húzták ki a fogaim. Naponta párszor használtam, és idővel a fájdalom, a gyulladás és az ínyvérzés megszűnt. Végül úgy fél év múlva még a két fogam mozgása is megszűnt, amelyek miatt a legjobban aggódtam. Az ínyproblémáimnak vége szakadt. Ez egy kis csoda, ez a megfelelő kifejezés számomra. Mostmár a Dr. Landa szájvizet majdnem másfél éve használom, az ínyem szép és egészséges, amit az a fogorvosom is megdícsér a rendszeres kontroll vizsgálatokon, aki egy éve még azt mondta, hogy semmilyen "vizecske" nem fog segíteni. Az egyetlen bánatom a történetemben, hogy nem találtam meg ezt a szájvizet előbb. Akkor még teljes lenne a fogsorom. Jelenleg a szájvizet csak megelőzési céllal haszálom, és nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki hasonló problémákkal küzd.

 


Szabó Julius, České BudějoviceDr. Landa gyógynövényes szájvíz (koncentrátum)

 

Dr. Landa gyógynövényes szájvíz (koncentrátum)

Parodontózis ellen

Önök írták

2019.02.12

Vásárlói levél

 Tisztelt Dr. Landa! 

Ezúton is szeretném megköszönni a rendelésem gyors kiszállítását és a telefonon kapott szívélyes tanácsokat. A szájvizet már több mint két hete használom, ahogy javasolta napi három alkalommal. Az elején egy kicsit csípet, erősnek tartottam, de mostanra már egész kellemesnek tűnik. A lényeg, hogy úgy érzem, a meglazult fogaim mintha stabilabban állnának a helyükön. A duzzadt, piros ínyem is halványodik. 

Üdvözlettel:

Gesztesi Borbála Tárnokról

 


 

2019.02.04

Vásárlói levél

 Nemrég vettem ezt a Dr. Landa szájvizet, mert kezdtek az alsó fogaim meglazúlni, és már több mindent használtam, de csak nem használt. Végigcsináltam egy kúrát. Csak azért írok, hogy tudják, megszünt az íny vérzésem, és a fogaimat is úgy érzem, mintha feszesebben állnának a számban. Úgyhogy nekem lehet, hogy beválik ez a szájvíz.

Üdvözlettel:

Szántó Irén /Pásztó

2018.02.09

A fogorvosom gyógynövényes szájvíz használatát javasolta...

"Már sok éve szenvedtem az ínygyulladástól. Először ínyvérzéssel kezdődött, aztán elkezdtek meglazulni a fogaim. Néhányat sajnos már ki is kellett húzni. Ráadásul a fogközökben fájdalmas, gennyes fogínygyulladás is megjelent. Az akkori orvosom szájhigiéniás termékeket javasolt, a fogkő rendszeres eltávolítását, de sajnos csak időleges, enyhe javulás történt. Megijedtem, hogy elveszítem fogaimat és fogsort kell hordanom. Aztán rátaláltam erre a szájvízre.

2018.01.06

A gyógynövényes szájvíz csodát tett!!!!

 Fiatal koromban sajnos elhanyagoltam a szájápolást, fogorvoshoz is csak akkor mentem, mikor muszály volt. Az idő múlásával fogaim meglazultak, és az ínyem is sorvadni kezdett. A mostani alkalommal fogfájás miatt fogorvoshoz kellett mennem, ahol sajnos ki is kellett hízni a fájós fogat. A fogaimat látva az orvos tanácsolta, hogy próbáljak ki valamilyen gyógynövényes szájvizet használni, az talán megállítja a foglazulást és az ínysorvadást. Ő leszedte a fogköveimet, ami egyébként nekem nagyon fájdalmas volt. Otthon a neten kezdtem keresgélni és elég hamar rátaláltam a Dr. Landa szájvízre. Az árától igen megijedtem, de ahogy elolvastam a leírást, meg hogy ez kb. három hónapra elegendő mennyiség, belevágtam.  

A lényeg: feszesebb lett az ínyem, megszünt a foglazulás (és a rossz lehelet is.)

Csak ajánlani tudom azoknak, akik hasonló cipőben járnak mint én.

Hírlevél regisztráció

Hírlevél regisztráció

Kapcsolat

Levélküldés

Hírlevelet kérek

Ha szeretne tájékoztatást kapni híreinkről, akcióinkról,

kérjük adja meg e-mail címét.

Elküld

Fontos információk