Magyar (Hungarian)Český (Czech)
 

 

 

 Dr. Landa gyógynövényes szájvíz

Páciensek írták

 

"Sok éven keresztül szenvedtem a fogínyvérzéstől, annak ellenére, hogy az ínyemet és a fogaimat is a fogorvosok utasításai szerint kezeltem. Miközben az összes kapható szájvizet kipróbáltam, még a 3%-os hidrogénperoxiddal is próbáltam ecsetelni, de az "orvosilag kezelt" parodontózisom tovább romlott. Arra a kérdésemre, hogy mit tehetek még a fogaim megmentése érdekében, a fogorvosom megvonta a vállát és azt mondta, hogy a fogaimról megfelelően gondoskodom és egyek minél több vitamint, ez örökletes, ennél többet nem tehetek. A kimondott diagnózis mázsás súlyként nehezedett a vállamra, a folyamat folytatódott, de nem akartam feladni. És ahogy az nem csak a mesékben fordul elő, aki keres, az talál. A sors Dr. Landa elérhetőségét juttatta el hozzám. A kezdeti, kb. három hónapos intenzív használat után jelentős javulást figyeltem meg. Annyi év után ezu hihetetlennek tűnt. Körülbelül egy és negyed éve használom a szájvizet és a fogorvosom már nem beszélt az operációról. Hihetetlenül örülök és ma már tudom, hogy a megfelelő kezeléssel, törődéssel és a gyógynövények iránti tisztelettel a Dr. Landa gyógynövényes szájvíz formájában meg tudom állítani a parodontózist, meggyógyítani a fogamat, az ínyemet és a lelkemet is."

Formann J., Budapest X.

 

 

"50 éves vagyok, előrehaladott parodontózisom van. Már 15 éve használok intenzív kezeléseket. Úgy 16 éves korom óta vannak ínyproblémáim (fogínyvérzés, fogínygyulladás). A Dr. Landa gyógynövényes szájvizet az utóbbi 2-3 évben hasznlom naponta, reggel és este. Reggel gyógyteával higított szájvizet használok az öblögetéshez, este a higítatlan szájvízbe mártott fogközi kefével tisztítom a fogközöket, hogy a szájvíz minélközelebb juthasson az értinett területekhez, majd még öblögetek is a szájvízzel. A Dr. Landa  gyógynövényes szájvízre cseréltem a fogorvosom által ajánlott chlorhexidin tartalmú szájvizeket, amelyek egyáltalán nem segítettek. A Dr Landa szájvíz természetes készítmény, amely még tartós használat mellett is kíméletes a száj számára valóban szükséges mikroflórához, és könyörtelenül pusztítja azokat a baktériumokat, amelyek a fogínyvérzésért és a parodontális abscessusokért felelősek. Nem égeti le a nyálkahártyát, amivel a fogorvosom riogatott.  A  gyógynövényes szájvíz megszűntette az állandó fájdalmaimat és szenvedésemet. A szájhigienikusom meglepetésére most már akkor sem vérzik az ínyem, amikor konkrét kezelést végez. Az ínyem állapota jelentősen javult. Eltűntek a fájdalmas vörös csomók, a tályogok a múlté, sehol sem gennyedzik az ínyem és a színe vörösről normális rózsaszínre változott. Sajnos a Dr. Landa szájvizet későn találtam meg és valóban vannak genetikai összetevők is, így az implantétumokat nem tudom elkerülni. De még akkor is fontos lesz számomra a szájvíz rendszeres használata, hogy az impalntátumok körül se alakulhasson ki gyulladás."

Kovács Ilona, Budapest V.

 

 

"Már sok éve szenvedek a parodontózissal kapcsolatos problémáktól. Először ínyvérzéssel kezdődött, aztán elkezdtek meglazulni a fogaim, néhányat sajnos már ki is kellett húzni. Ráadásul a fogközökben fájdalmas, gennyes fogínygyulladás is megjelent. Az akkori orvosom szájhigiéniás termékeket javasolt, a fogkő rendszeres eltávolítását, de sajnos nem történt javulás. A gondolat, hogy a teljes fogsoromat elveszítem és protézist kell használnom, teljesen megijesztett. Aztán véletlenül hallottam egy doktornőről, aki a Dr. Landa szájvizet sikeresen használja a parodontózis gyógyításában. Az első látogatásnál elmondta, hgoy már több tucat pácienst kezelt ezzel a módszerrel, és rendkívüli javulsáokat ért el. Nem volt mit veszítenem, úgyhogy a jelentős szkepticizmusom ellenére is beleegyeztem, hogy 14 napig fogok öblögetni a gyógynövényes szájvízzel. Meg kell mondanom, hogy nagyon meglepődtem, milyen gyorsan javultak a tüneteim. A fogínyvérzés teljesen megszűnt, a fogaim elkezdtek újra stabilabban rögzülni. Ez felélesztette a reményt bennem, hogy a fogaim megmenthetők, és nem kell protézist használnom."

Lukácsné Mária, Debrecen

 

 

"Egy éve használom a Dr. Landa gyógynövényes szájvizet. A fogaim mozgása csökkent, még azokat is sikerült megmenteni, amelyeket a fogorvosom már ki akart húzni. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki a parodontózissal vagy fogínygyulladással küzd. Csak azt sajnálom, hogy támogatott receptre nem kapható. Mert ez igazi gyógyszer!"

Kovács Lászlóné, Székesfehérvár

 

 

Páciensek röntgenfelvételei

 

 Dr. Landa gyógynövényes szájvíz (koncentrátum)

 

Dr. Landa gyógynövényes szájvíz (koncentrátum)

Parodontózis ellen

Önök írták

2018.02.09

A fogorvosom gyógynövényes szájvíz használatát javasolta...

"Már sok éve szenvedtem az ínygyulladástól. Először ínyvérzéssel kezdődött, aztán elkezdtek meglazulni a fogaim. Néhányat sajnos már ki is kellett húzni. Ráadásul a fogközökben fájdalmas, gennyes fogínygyulladás is megjelent. Az akkori orvosom szájhigiéniás termékeket javasolt, a fogkő rendszeres eltávolítását, de sajnos csak időleges, enyhe javulás történt. Megijedtem, hogy elveszítem fogaimat és fogsort kell hordanom. Aztán rátaláltam erre a szájvízre.

2018.01.06

A gyógynövényes szájvíz csodát tett!!!!

 Fiatal koromban sajnos elhanyagoltam a szájápolást, fogorvoshoz is csak akkor mentem, mikor muszály volt. Az idő múlásával fogaim meglazultak, és az ínyem is sorvadni kezdett. A mostani alkalommal fogfájás miatt fogorvoshoz kellett mennem, ahol sajnos ki is kellett hízni a fájós fogat. A fogaimat látva az orvos tanácsolta, hogy próbáljak ki valamilyen gyógynövényes szájvizet használni, az talán megállítja a foglazulást és az ínysorvadást. Ő leszedte a fogköveimet, ami egyébként nekem nagyon fájdalmas volt. Otthon a neten kezdtem keresgélni és elég hamar rátaláltam a Dr. Landa szájvízre. Az árától igen megijedtem, de ahogy elolvastam a leírást, meg hogy ez kb. három hónapra elegendő mennyiség, belevágtam.  

A lényeg: feszesebb lett az ínyem, megszünt a foglazulás (és a rossz lehelet is.)

Csak ajánlani tudom azoknak, akik hasonló cipőben járnak mint én.

2016.10.05

Tapasztalat a Dr. Landa szájvízről

 Tisztelt Dr. Landa web üzlet!

Régi visszatérő problémám az ínyvérzés. Reggelente, mikor felkeltem, néha még a párnám is kicsit véres volt. Több mindent kipróbáltam, hogy csillapítsam a fogínyvérzést, de átmeneti javulás után ismét ínyduzzadás, a legkisebb nyomásra vérzés indult el. A fogorvosom is kezelt, alternatív gyógymódoktól nem tíltott, de nem fűzött hozzá sok reményt. Komolyabb beavatkozást, parodontológus szakorvos megkeresését javasolta. A netet kereskélve találtam rá a Dr. Landára. Godoltam kipróbálom, bár nem olcsó, de mit lehet tudni, már egy két fogam lazulni is kezdett, valamint, ahogy a fogorvos is látta és jósolta, az ínyem is sorvadni kezdett. A szájvíz átvétele után egyből ki is próbáltam. Igaz, a használati utasítást csak felületesen olvastam el. Az első használat közben nagyon csípet a szájvíz és abba is hagytam az öblögetést. Igaz, elöbb kellett volna elolvasnom figyelmesen a leírást. (rossz szokásom, hogy utólag nézem meg alaposabban, amikor már nekiestem). Higítva már elviselhető volt az öblögetés. A lényeg, hogy kb. egy hét intenzív használat után némi javulást vettem észre, nem volt már annyira piros az íny. Jelenleg még mindig az első adag szájvizet használom, rágásnál sem fáj a fogam, vagy az ínyem, vagy mi. (Akinek ilyen jellegű problémái vannak, azok ismerik az ilyen jellegű, nehezen körülírható fájdalmat.) A kezdetektől már eltelt két hónap, a fogorvos is látta a javulást és csak annyit modott, hogy a gyógynövények néha csodákra képesek, ha jól bánunk velük.

Köszönöm, hogy megoszthattam tapasztalataimat.

Üdvözlettel:

Végvári Gyuláné

Budapest

2009.10.22

Ez egy kis csoda...

"A problémáim úgy öt évvel ezelőtt kezdődtek, elkezdett vérezni az ínyem. Különböző szájvizek használatával próbálkoztam, de ezek csak hosszabb-rövidebb ideig csökkentették a tüneteket. Aztán az ínyvérzés mellé megjelentek a gyulladások, fájdalom, "beindult" nálam a paradentózis..."

Hírlevél regisztráció

Hírlevél regisztráció

Kapcsolat

Levélküldés

Hírlevelet kérek

Ha szeretne tájékoztatást kapni híreinkről, akcióinkról,

kérjük adja meg e-mail címét.

Elküld

Fontos információk