Magyar (Hungarian)Český (Czech)
 

 

 

 Dr. Landa gyógynövényes szájvíz

Rólunk

 módszerünket több ezer elégedett páciens igazolja...
Dr. Jiří Landa

A Dr. Landa gyógynövényes szájvíz története

Dr. Landa a nyolcavanas évektől tanulmányozza a gyógynövényeket és a bennük lévő hatóanyagokat. Önnálló kutatásait húsz évvel ezelőtt kezdte el azzal a céllal, hogy a gyógynövények hatóanyagai felhasználhatóak legyenek a fogínygyulladás és fogínysorvadás gyógyításában. 1993-ban a gyógynövények hatóanyagainak kinyeréséhez teljesen új, egyedi technológiát fejlesztett ki és befejezte a parodontózis (parodontitis) gyógyításában hatásos, teljesen egyedülláló készítményének, a Dr Landa gyógynövényes szájvíz összaálítását.

 

A szájvíz előállítása

1993 és 2003 között a módszer hatékonyságát a meghatározott szempontok szerint kiválasztott páciensek csoportjain vizsgálta és fejlesztette tovább. A mélyreható tesztelési eredmények sikeres kiértékelése után Dr. Landa úgy döntött, hogy egy kis, specializált csapat segítségével elkezdi a készítmény piaci bevezetését. A Dr. Landa team végül 2004-ben vezette be a kereskedelmi forgalomba az új szájvizet. A Dr. Landa gyógynövényes szájvíz lassan bekerült a pácienseken és a fogorvosokon keresztül a köztudatba.

 

A jelen

2008-tól a Dr. Landa gyógynövényes szájvíz kereskedelmét Csehországban meghatározott fogászati rendelők és kiemelt viszonteladói partnerek hálózatára szűkítettük. Ugyanakkor jelentősen növeltük a gyártási kapacitásunkat, így képesek vagyunk kielégíteni az egyre növekvő keresletet. 2009-ben elkezdődött a Dr. Landa gyógynövényes szájvíz piaci bevezetése Magyarországon és Szlovákiában.

Ezzel egyidőben folytatjuk a gyógynövény hatóanyagok preparátumainak további kutatását. Elsősorban a szájhigiéna területén szeretnénk tovább bővíteni a termék kínálatunkat. Másodsorban folyamatos kutatásokat végzünk a krónikus hugyúti és bélgyulladások gyógyításában használható gyógynövények területén. Mostanra már több ezer elégedett pácienst tudhatunk a termékeink használói között, akik a Dr. Landa gyógynövény készítményekkel sikeresen megszabadultak a korábbi problémáiktól.

 

Dr. Jiří Landa

1955-ben született, Klatovyban, Csehországban. A prágai Károly Egytem orvosi fakultásán általános orvosi diplomát szerzett. Orvosi praxisát 1997-ben fejezte be, azóta kizárólag a fitoterápia, a gyógynövény hatóanyagok kutatásának és a kinyerési technológiák tanulmányozásának szenteli magát.

  

Dr. Landa

 

 

Gold Award for "Best Holistic Dental Product 2008".

A Dr. Landa gyógynövényes szájvíz az ausztriai Wolfsbergben 2008 augusztusában tartott Alternatív gyógyászat világkongresszuson aranyérmet nyert a legjobb holisztikus fogászati terméknek kategóriában.

A Medicina Alternativa világkongresszusának szakmai zsűrije a nemzetközi aranyérmet ítélte meg a Dr. Landa gyógynövényes szájvíz a fogínygyulladás a fogínysorvadás és a parodontózis (parodontitis) gyógyításának területén elért kimagasló eredményeinek elismeréseként.

 

 

 

 Dr. Landa gyógynövényes szájvíz (koncentrátum)

 

Dr. Landa gyógynövényes szájvíz (koncentrátum)

Parodontózis ellen

Önök írták

2019.02.12

Vásárlói levél

 Tisztelt Dr. Landa! 

Ezúton is szeretném megköszönni a rendelésem gyors kiszállítását és a telefonon kapott szívélyes tanácsokat. A szájvizet már több mint két hete használom, ahogy javasolta napi három alkalommal. Az elején egy kicsit csípet, erősnek tartottam, de mostanra már egész kellemesnek tűnik. A lényeg, hogy úgy érzem, a meglazult fogaim mintha stabilabban állnának a helyükön. A duzzadt, piros ínyem is halványodik. 

Üdvözlettel:

Gesztesi Borbála Tárnokról

 


 

2019.02.04

Vásárlói levél

 Nemrég vettem ezt a Dr. Landa szájvizet, mert kezdtek az alsó fogaim meglazúlni, és már több mindent használtam, de csak nem használt. Végigcsináltam egy kúrát. Csak azért írok, hogy tudják, megszünt az íny vérzésem, és a fogaimat is úgy érzem, mintha feszesebben állnának a számban. Úgyhogy nekem lehet, hogy beválik ez a szájvíz.

Üdvözlettel:

Szántó Irén /Pásztó

2018.02.09

A fogorvosom gyógynövényes szájvíz használatát javasolta...

"Már sok éve szenvedtem az ínygyulladástól. Először ínyvérzéssel kezdődött, aztán elkezdtek meglazulni a fogaim. Néhányat sajnos már ki is kellett húzni. Ráadásul a fogközökben fájdalmas, gennyes fogínygyulladás is megjelent. Az akkori orvosom szájhigiéniás termékeket javasolt, a fogkő rendszeres eltávolítását, de sajnos csak időleges, enyhe javulás történt. Megijedtem, hogy elveszítem fogaimat és fogsort kell hordanom. Aztán rátaláltam erre a szájvízre.

2018.01.06

A gyógynövényes szájvíz csodát tett!!!!

 Fiatal koromban sajnos elhanyagoltam a szájápolást, fogorvoshoz is csak akkor mentem, mikor muszály volt. Az idő múlásával fogaim meglazultak, és az ínyem is sorvadni kezdett. A mostani alkalommal fogfájás miatt fogorvoshoz kellett mennem, ahol sajnos ki is kellett hízni a fájós fogat. A fogaimat látva az orvos tanácsolta, hogy próbáljak ki valamilyen gyógynövényes szájvizet használni, az talán megállítja a foglazulást és az ínysorvadást. Ő leszedte a fogköveimet, ami egyébként nekem nagyon fájdalmas volt. Otthon a neten kezdtem keresgélni és elég hamar rátaláltam a Dr. Landa szájvízre. Az árától igen megijedtem, de ahogy elolvastam a leírást, meg hogy ez kb. három hónapra elegendő mennyiség, belevágtam.  

A lényeg: feszesebb lett az ínyem, megszünt a foglazulás (és a rossz lehelet is.)

Csak ajánlani tudom azoknak, akik hasonló cipőben járnak mint én.

Hírlevél regisztráció

Hírlevél regisztráció

Kapcsolat

Levélküldés

Hírlevelet kérek

Ha szeretne tájékoztatást kapni híreinkről, akcióinkról,

kérjük adja meg e-mail címét.

Elküld

Fontos információk