Magyar (Hungarian)Český (Czech)
 

 

 

 Dr. Landa gyógynövényes szájvíz

Rólunk

 módszerünket több ezer elégedett páciens igazolja...
Dr. Jiří Landa

A Dr. Landa gyógynövényes szájvíz története

Dr. Landa a nyolcavanas évektől tanulmányozza a gyógynövényeket és a bennük lévő hatóanyagokat. Önnálló kutatásait húsz évvel ezelőtt kezdte el azzal a céllal, hogy a gyógynövények hatóanyagai felhasználhatóak legyenek a fogínygyulladás és fogínysorvadás gyógyításában. 1993-ban a gyógynövények hatóanyagainak kinyeréséhez teljesen új, egyedi technológiát fejlesztett ki és befejezte a parodontózis (parodontitis) gyógyításában hatásos, teljesen egyedülláló készítményének, a Dr Landa gyógynövényes szájvíz összaálítását.

 

A szájvíz előállítása

1993 és 2003 között a módszer hatékonyságát a meghatározott szempontok szerint kiválasztott páciensek csoportjain vizsgálta és fejlesztette tovább. A mélyreható tesztelési eredmények sikeres kiértékelése után Dr. Landa úgy döntött, hogy egy kis, specializált csapat segítségével elkezdi a készítmény piaci bevezetését. A Dr. Landa team végül 2004-ben vezette be a kereskedelmi forgalomba az új szájvizet. A Dr. Landa gyógynövényes szájvíz lassan bekerült a pácienseken és a fogorvosokon keresztül a köztudatba.

 

A jelen

2008-tól a Dr. Landa gyógynövényes szájvíz kereskedelmét Csehországban meghatározott fogászati rendelők és kiemelt viszonteladói partnerek hálózatára szűkítettük. Ugyanakkor jelentősen növeltük a gyártási kapacitásunkat, így képesek vagyunk kielégíteni az egyre növekvő keresletet. 2009-ben elkezdődött a Dr. Landa gyógynövényes szájvíz piaci bevezetése Magyarországon és Szlovákiában.

Ezzel egyidőben folytatjuk a gyógynövény hatóanyagok preparátumainak további kutatását. Elsősorban a szájhigiéna területén szeretnénk tovább bővíteni a termék kínálatunkat. Másodsorban folyamatos kutatásokat végzünk a krónikus hugyúti és bélgyulladások gyógyításában használható gyógynövények területén. Mostanra már több ezer elégedett pácienst tudhatunk a termékeink használói között, akik a Dr. Landa gyógynövény készítményekkel sikeresen megszabadultak a korábbi problémáiktól.

 

Dr. Jiří Landa

1955-ben született, Klatovyban, Csehországban. A prágai Károly Egytem orvosi fakultásán általános orvosi diplomát szerzett. Orvosi praxisát 1997-ben fejezte be, azóta kizárólag a fitoterápia, a gyógynövény hatóanyagok kutatásának és a kinyerési technológiák tanulmányozásának szenteli magát.

  

Dr. Landa

 

 

Gold Award for "Best Holistic Dental Product 2008".

A Dr. Landa gyógynövényes szájvíz az ausztriai Wolfsbergben 2008 augusztusában tartott Alternatív gyógyászat világkongresszuson aranyérmet nyert a legjobb holisztikus fogászati terméknek kategóriában.

A Medicina Alternativa világkongresszusának szakmai zsűrije a nemzetközi aranyérmet ítélte meg a Dr. Landa gyógynövényes szájvíz a fogínygyulladás a fogínysorvadás és a parodontózis (parodontitis) gyógyításának területén elért kimagasló eredményeinek elismeréseként.

 

 

 

 Dr. Landa gyógynövényes szájvíz (koncentrátum)

 

Dr. Landa gyógynövényes szájvíz (koncentrátum)

Parodontózis ellen

Önök írták

2018.02.09

A fogorvosom gyógynövényes szájvíz használatát javasolta...

"Már sok éve szenvedtem az ínygyulladástól. Először ínyvérzéssel kezdődött, aztán elkezdtek meglazulni a fogaim. Néhányat sajnos már ki is kellett húzni. Ráadásul a fogközökben fájdalmas, gennyes fogínygyulladás is megjelent. Az akkori orvosom szájhigiéniás termékeket javasolt, a fogkő rendszeres eltávolítását, de sajnos csak időleges, enyhe javulás történt. Megijedtem, hogy elveszítem fogaimat és fogsort kell hordanom. Aztán rátaláltam erre a szájvízre.

2018.01.06

A gyógynövényes szájvíz csodát tett!!!!

 Fiatal koromban sajnos elhanyagoltam a szájápolást, fogorvoshoz is csak akkor mentem, mikor muszály volt. Az idő múlásával fogaim meglazultak, és az ínyem is sorvadni kezdett. A mostani alkalommal fogfájás miatt fogorvoshoz kellett mennem, ahol sajnos ki is kellett hízni a fájós fogat. A fogaimat látva az orvos tanácsolta, hogy próbáljak ki valamilyen gyógynövényes szájvizet használni, az talán megállítja a foglazulást és az ínysorvadást. Ő leszedte a fogköveimet, ami egyébként nekem nagyon fájdalmas volt. Otthon a neten kezdtem keresgélni és elég hamar rátaláltam a Dr. Landa szájvízre. Az árától igen megijedtem, de ahogy elolvastam a leírást, meg hogy ez kb. három hónapra elegendő mennyiség, belevágtam.  

A lényeg: feszesebb lett az ínyem, megszünt a foglazulás (és a rossz lehelet is.)

Csak ajánlani tudom azoknak, akik hasonló cipőben járnak mint én.

2016.10.05

Tapasztalat a Dr. Landa szájvízről

 Tisztelt Dr. Landa web üzlet!

Régi visszatérő problémám az ínyvérzés. Reggelente, mikor felkeltem, néha még a párnám is kicsit véres volt. Több mindent kipróbáltam, hogy csillapítsam a fogínyvérzést, de átmeneti javulás után ismét ínyduzzadás, a legkisebb nyomásra vérzés indult el. A fogorvosom is kezelt, alternatív gyógymódoktól nem tíltott, de nem fűzött hozzá sok reményt. Komolyabb beavatkozást, parodontológus szakorvos megkeresését javasolta. A netet kereskélve találtam rá a Dr. Landára. Godoltam kipróbálom, bár nem olcsó, de mit lehet tudni, már egy két fogam lazulni is kezdett, valamint, ahogy a fogorvos is látta és jósolta, az ínyem is sorvadni kezdett. A szájvíz átvétele után egyből ki is próbáltam. Igaz, a használati utasítást csak felületesen olvastam el. Az első használat közben nagyon csípet a szájvíz és abba is hagytam az öblögetést. Igaz, elöbb kellett volna elolvasnom figyelmesen a leírást. (rossz szokásom, hogy utólag nézem meg alaposabban, amikor már nekiestem). Higítva már elviselhető volt az öblögetés. A lényeg, hogy kb. egy hét intenzív használat után némi javulást vettem észre, nem volt már annyira piros az íny. Jelenleg még mindig az első adag szájvizet használom, rágásnál sem fáj a fogam, vagy az ínyem, vagy mi. (Akinek ilyen jellegű problémái vannak, azok ismerik az ilyen jellegű, nehezen körülírható fájdalmat.) A kezdetektől már eltelt két hónap, a fogorvos is látta a javulást és csak annyit modott, hogy a gyógynövények néha csodákra képesek, ha jól bánunk velük.

Köszönöm, hogy megoszthattam tapasztalataimat.

Üdvözlettel:

Végvári Gyuláné

Budapest

2009.10.22

Ez egy kis csoda...

"A problémáim úgy öt évvel ezelőtt kezdődtek, elkezdett vérezni az ínyem. Különböző szájvizek használatával próbálkoztam, de ezek csak hosszabb-rövidebb ideig csökkentették a tüneteket. Aztán az ínyvérzés mellé megjelentek a gyulladások, fájdalom, "beindult" nálam a paradentózis..."

Hírlevél regisztráció

Hírlevél regisztráció

Kapcsolat

Levélküldés

Hírlevelet kérek

Ha szeretne tájékoztatást kapni híreinkről, akcióinkról,

kérjük adja meg e-mail címét.

Elküld

Fontos információk